Топмоделите се завръщат на преден план в календара на Пирели 

...
Топмоделите се завръщат на преден план в календара на Пирели 
Коментари Харесай

Виж музите: Емили Ратайковски, Бела Хадид, Кара Делевин и Карли Клос в новия календар на Пирели

Топмоделите се завръщат на напред във времето в календара на " Пирели "   за 2023 година в ролята на вдъхновения. За него австралийската фотографка Ема Съмъртън е снимала огромни имена, като Бела Хадид, Кара Делевин и Карли Клос, съобщи Ройтерс.

Озаглавен " Любовни писма до музата ", календарът на " Пирели " за 2023 година включва единствено модели след актьорите, спортисти, деятели и други звезди, които се изявяваха предходните години.

Съмъртън снима 14 топмодела за 49-ото му издание. Всяка от тях е в сантиментална среда и въплъщава друга муза, за която " Пирели " твърди, че й е близка.

Виж още: 5 метода да понижим въглеродния си отпечатък на този Черен петък

Компютърната програмистка Клос изобразява " техническия познавач ", а Делевин, която е и актриса, е " изпълнителката ". Емили Ратайковски, която разгласява дебютния си алманах с есета предходната година, е " писателка ", а  Лорън Уасър, на която бяха ампутирани и двата крайници, откакто разви синдром на отровен потрес, е " състезател ".

" За календара желаех да се върна към етимологията на думата " муза ". Първоначално музата е представлявала източник, който освен въодушевява, само че и има гении в литературата, науката и изкуствата ", споделя Съмъртън в изказването си. Тя прибавя, че е " запленена от дамите, които вършат нещо извънредно и изобретателно ", дами, които, като се стартира от майка й, са я вдъхновявали през целия й живот и кариера. Хора, от които е научила доста: писателки, фотографки, поетеси, актриси и режисьорки.

Виж още: По малко от всичко, само че с ясни отговори: Какво ни чака във финалния сезон на Stranger Things?

Сред другите модели, снимани за изданието за 2023 година, са Ашли Греъм, Прешъс Лий, Лила Мос и Адут Акеч.

Календарът на Пирели е оповестен за първи път през 60-те години на предишния век. Той е в стеснен тираж.  Обикновено италианският производител на гуми го подарява на клиенти. Известен е с високите си художествени качества.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР